Сряда, 02 Март 2016 12:59

Версията Porsche Boxster от 2013 г. е вдъхновяваща

Моделът Porsche Boxster, който се появи през 2013 г., би накарал доста потребители да се запитат, защо да купуват автомобил от серията 911, като могат да притежава невероятният Boxster. Той притежава отлични характеристики и показатели, които ще се понравят, както на пуританите, сред феновете на немската марка, така и на потребителите, които биха избирали автомобил, най-вече с разума си. Защо ли?! Тайната се крие в рецептата, използвана за създаването на версията, а нейната основна „съставка” е „скандално” ниската цена, която е нетипична за превозните средства, лансирани от немската компания.

Със създаването на модела от 2013 г., инженерите от фирмата-производител са се справили с невъзможната задача да проектират автомобил, който да бъде по-добър, в сравнение с предишната версия на Porsche Boxster. Колкото и невероятно да звучи, колата е повече от отлична, а едно от нейните предимства е качеството, което е подплатено и с впечатляващи характеристики.

Така, за цената от около 54800$, потребителите могат да станат горди притежатели на автомобил, който е част от екстремните варианти на немската компания, отличаващ се със своя качествен интериор и оборудване, а същевременно е повече от изгоден, дори и ако се сравнява с по-стандартните варианти, позиционирани в същия сегмент превозни средства.

Версията включва базовите варианти, които са задвижвани от 2.7литрови двигатели, за да се стигне до фантастичните модели Boxster S, които се характеризират със своите 3.4-литрови мотори. Едни от отличителните черти, които впечатляват, особено много, в този модел, са подобреното шаси, отличното управление на автомобила, както и революционната спирачна система. Всичко това е част от стандартното оборудване на колата, заради което определената пазарна цена би изглеждала, като най-добрата сделка, която всеки потребители може да направи на автомобилния пазар.

Представянето на колата е брилиантно, като няма значение, дали машината ще бъде управлявана със спуснат или прибран покрив – усещането за изключителност е еднакво.

Автоаксесоари

Инструменти

Други