Сряда, 02 Март 2016 13:04

Употребявани автомобили Porsche?! Защо не

Много от потребителите са впечатлени от автомобилите Porsche, които са си изградили име в световната индустрия, за производство на превозни средства, най-вече поради изключителното си качество и незаменими характеристики. Като се прибави към това и престижът, който неминуемо носи, шофирането и притежаването на подобен автомобил, става ясно, защо доста от хората предпочитат да си набавят любимата марка кола, дори и когато тя е излязла от поточните линии на заводите, преди доста дълго време. Купуването на стари и употребяван автомобили с марка Porsche, освен преимуществото на своята емблема и дизайн, би донесла и невероятни парични дивиденти на потребителите. Но, това може да стане, само ако те полагат достатъчно грижи за своите придобивки. Съществуват някои модели Porsche, които са се превърнали в своеобразна рядкост и се характеризират с изключително високата си цена, която само колекционерите могат да си позволят. Това се отнася, най-вече за версията 911, превърнала се в еталон, за много от почитателите на мощни и бързи спорни автомобили.

Доста епитети могат да бъдат употребени, за да се охарактеризира версията 911, като най-често използваните са „легендарна” и „икона”. Колите се отличават с невероятната си бързина, като повечето техни потребители придобиват чувството, че характеристиките на съответните модели са принизени, а автомобилите притежават способности да бъдат по-мощни и бързи. Първият вариант на 911, който е наречен 997 се появява през септември 2004 г., като това е станалата, особено популярна версия Carrera, притежаваща 3.6-литров двигател и мощност от 321 к.с. Наред с нея, голямо внимание заслужава и по-добре оборудваният вариант, който е по-мощен. Това е моделът Carrera S, чиято мощност е в рамките на 350 к.с., а двигателят е 3.8-литров.

Едни от най-големите конкуренти на версията са автомобили, чиито двигатели са разположени в предната част на колата. Такива са например - Aston Martin V8 Vantage и Jaguar XKR. Тяхното представяне, обаче е фокусирано върху сигурността и комфорта на пътуването, а не толкова върху неговата по-голяма екстремност.

Last modified on Петък, 07 Април 2017 14:36

Автоаксесоари

Инструменти

Други