Профил
  1. Авточасти»
  2. Какво трябва да се знае за употребяваните модели Porsche

Какво трябва да се знае за употребяваните модели Porsche

Когато се избира автомобил, без значение от неговата марка или модел, потребителите съблюдават определени закономерности, без които е невъзможно извършването на изгодна покупка. Това се отнася, в значителна степен и за спортните варианти, като например превозните средства на Porsche. Поради своята по-висока цена, дори и когато са на пазара за употребявани автомобили, феновете на немската марка се нуждаят от известни познания, за да се избегнат неприятните последици от евентуално неразумно недоглеждане.

Повечето специалисти, които са наясно с характеристиките и възможностите на повечето модели на фирмата-производител, препоръчват да се избягва покупката на автомобили Porsche директно от техен собственик. Немските машини са особена „порода” коли, като съответната покупка на Porsche е свързано с голям риск. Затова, потребителите би трябвало да се консултират със специалист или механик, който е наясно с функциите и характеристиките на тези коли. По този начин, клиентите си гарантират още една гледна точка, която се оказва и достатъчно „експертно” мнение.

При разглеждането на автомобила, потребителите трябва да обърнат внимание на изминатите от него километри, като се търси модел, който да е с пропътувано разстояние, по-малко от 80000 км. При условие, че колата е била „подлагана” на достатъчно натоварване, като по-екстремно движение и маневриране, тогава съединителят на автомобила трябва да бъде сменен, при това в съвсем кратки срокове. Всъщност, границата от 80000 км. е експлоатационният живот на съединителите, особено, при различните модели на Porsche.

Окачването на колата е другият момент, на който трябва да се обърне по-специално внимание. При немските автомобили от марката Porsche, окачването е достатъчно качествено и издържа натоварвания, дори и при по-честа употреба. Това зависи и от модела на колата, както и от нейната актуална възраст. Но, ако този автомобил е бил често подлаган на спортни маневри и екстремно движение, тогава има голяма вероятност окачването да покаже известни проблеми.

Дори и не намиращи място в каталога на немската фирма-производител, автомобилите Porsche могат да бъдат достатъчно добър стимул, за засилен интерес и евентуална покупка.    

Главни категории

Акумулатори Автомобилни стелки Авто тунинг Автоантени Автоаларми Авто пепелници Автоаптечки Автомобилни крушки Аербеци Авто озвучаване Барчета Багажници Ветробрани Водачи за прозорци-стъкла Въздуховоди Вериги за сняг Въжета и колани за теглене Газови уредби Диодни светлини Добавки Емблеми и стикери Зарядни за акумулатори Инструменти Калъфи за волани Ключодържатели Компресори и помпи за гуми Меки връзки и лещи за ауспуси Двигателни масла Двигателни масла - вискозитет Автомобилни масла Течности Мрежи и колани за багаж Поставки за чаши телефони Работни лампи Спирачни тръбички и преходи Стопове универсални Секретни болтове Спортни волани и фланци Спортни гърнета Спортни филтри и накрайници Автокозметика и почистващи препарати Спирачна течност Тапи за блок Тасове и стикери Тромби и клаксони Туби за гориво Технически спрейове и греси Универсални силиконови маншиони Уреди за табло Топки скоростен лост Халогени Щипки за кори Тегличи за коли Общи условия

Блог

Автоаксесоари

Автоаларми Спортни филтри и накрайници Автоантени Автоаптечки,триъгълници и жилетки Ветробрани Heko Въжета и колани за теглене Авто пепелници Автомобилни багажници Автомобилни камери-видео рекордери Автомобилни щори и сенници Автотапицерии и калъфи за седалки Аксесоари за тегличи и ремaркета Ароматизатори за автомобили Барчета Батерии Вентилатори и печки Вериги за сняг Детски седалки и столчета Дневни светлини, модули за фарове Ел.уреди за автомобил Емблеми и стикери за коли Зарядни за телефони и инвертори Зимни продукти Карбоново фолио за фарове, стъкла и корпуси на коли Ключодържатели Крачни и ръчни помпи Лебедки Мрежи и колани за багажник (багаж) Огледала за обратно виждане Органайзери Парктроници, камери Подложки за пружини Покривала за автомобили Поставки за чаши и телефони Продукти MOJE AUTO Работни лампи Разклонители за запалка и уреди Резонатори Секретни болтове Списания Спортни волани, фланци Спортни гърнета Спортни педали и декорации Стойки за регистрационни номера Стъргалки за сняг и лед Топки и маншони за скоростен лост Трансмитери Тромби, клаксони Туби за гориво Уреди за табло Халогени Хендсфрита Шплентове за капак Калъфи за волан Тасове и стикери Компресори за гуми

Инструменти

RAIDER Инструменти TOPTUL Специализирани инструменти за ангренажи Компресори GIS Хидравлични преси Станции за пълнене на климатици Машини за гуми Аспирация Магнити и огледала Хидравлични крикове тип крокодил Хидравлични крикове тип бутилка Хидравлични крикове Кранове и стойки Подемници Ключове Рибета Нитачки Удължения, рамена, дръжки Телени четки Инструменти за алтернатори Секачи Пневматични Инструменти Накрайници дълги BIT Инструменти FORCE Куфари за инструменти Накрайници къси BIT Нипели и куплунги Гедорета Адаптери, държачи, кардани Поялници, стойки, консумативи Вложки ударни Вложки 3/8 Свредла, дискове и пили Клещи Динамометрични ключове Вложки 1 Скоби Електрически инструменти Тресчотки Измервателни уреди Инструменти JONNESWAY Шестограми и Г-образни ключове Крикове Ножове Ключове за свещи Аксесоари за дремели Вложки 1/2 Метчици и плашки Вложки 1/4 Универсални комплекти с инструменти Ключове за маслен филтър Чукове и щанги Пистолети за боядисване Отвертки Вложки 3/4 Инструменти за спирачна система Специализирани инструменти Тръборези Ключове за гуми