Профил
  1. Авточасти»
  2. Специалната серия BMW Z

Специалната серия BMW Z

 

Моделите от серията BMW Z започват своето настъпление на автомобилния пазар през 1989 г., с лансирането на версията Z1, в която са включени лимитирани варианти, предназначени за европейския автомобилен пазар. Следват сериите Z2, Z3 и Z8, чието производство, по една или друга причина, бива преустановено преди няколко години. Единственият вариант, който продължава да се произвежда серийно от немската компания е версията Z4. Тя започва своя „поход” на пазара за превозни средства през 2009 г., като нейните елементи са базирани на първото поколение Z4, чието предлагане е осъществявано между 2002 г. и 2008 г.

Вариантът Z4 е двуместен, притежаващ подвижен покрив. Неговите основни конкуренти на автомобилния пазар са автомобили, от типа на Audi TT, Mercedes SLK и Porsche Boxster. Второто поколение на версията беше официално представено на автомобилното изложение в Детройт през 2009 г. Версията претърпя известни промени през 2013 г., като бяха подобрени нейни основни детайли и характеристики.

За разлика от своето първо издание, второто поколение на серията Z4 се отличава с металния си подвижен покрив. Това превръща съответните автомобили, в значително по-сигурни и впечатляващи, от своите предшественици. Това подобрение, определено се понрави на голяма част от потребителите, въпреки добавянето на известна тежест към комплексните характеристики на колата.

Всички модели от тази серия се характеризират с двигатели, които са разположени в предната част на автомобилите. Задвижването на колите Z4 е съсредоточено върху задните им колела. Изборът на двигатели е повече от задоволителен. Моторите могат да бъдат, както 4-цилиндрови, така и 6-цилиндрови варианти. Трябва да се отбележи, че двигателите са турбозаредени, което неминуемо се отразява и на представянето, показвано от автомобилите.

Базовите варианти на серията са задвижвани от 2.0-литрови мотори, които се отличават с мощности от 154 к.с., 181 к.с. и 241 к.с. От друга страна, по-добре оборудваните модели се характеризират, с 3.0-литровите си агрегати. Тяхната мощност е определена на 302 к.с. или 336 к.с.

Главни категории

Акумулатори Автомобилни стелки Авто тунинг Автоантени Автоаларми Авто пепелници Автоаптечки Автомобилни крушки Аербеци Авто озвучаване Барчета Багажници Ветробрани Водачи за прозорци-стъкла Въздуховоди Вериги за сняг Въжета и колани за теглене Газови уредби Диодни светлини Добавки Емблеми и стикери Зарядни за акумулатори Инструменти Калъфи за волани Ключодържатели Компресори и помпи за гуми Меки връзки и лещи за ауспуси Двигателни масла Двигателни масла - вискозитет Автомобилни масла Течности Мрежи и колани за багаж Поставки за чаши телефони Работни лампи Спирачни тръбички и преходи Стопове универсални Секретни болтове Спортни волани и фланци Спортни гърнета Спортни филтри и накрайници Автокозметика и почистващи препарати Спирачна течност Тапи за блок Тасове и стикери Тромби и клаксони Туби за гориво Технически спрейове и греси Универсални силиконови маншиони Уреди за табло Топки скоростен лост Халогени Щипки за кори Тегличи за коли Общи условия

Блог

Автоаксесоари

Автоаларми Спортни филтри и накрайници Автоантени Автоаптечки,триъгълници и жилетки Ветробрани Heko Въжета и колани за теглене Авто пепелници Автомобилни багажници Автомобилни камери-видео рекордери Автомобилни щори и сенници Автотапицерии и калъфи за седалки Аксесоари за тегличи и ремaркета Ароматизатори за автомобили Барчета Батерии Вентилатори и печки Вериги за сняг Детски седалки и столчета Дневни светлини, модули за фарове Ел.уреди за автомобил Емблеми и стикери за коли Зарядни за телефони и инвертори Зимни продукти Карбоново фолио за фарове, стъкла и корпуси на коли Ключодържатели Крачни и ръчни помпи Лебедки Мрежи и колани за багажник (багаж) Огледала за обратно виждане Органайзери Парктроници, камери Подложки за пружини Покривала за автомобили Поставки за чаши и телефони Продукти MOJE AUTO Работни лампи Разклонители за запалка и уреди Резонатори Секретни болтове Списания Спортни волани, фланци Спортни гърнета Спортни педали и декорации Стойки за регистрационни номера Стъргалки за сняг и лед Топки и маншони за скоростен лост Трансмитери Тромби, клаксони Туби за гориво Уреди за табло Халогени Хендсфрита Шплентове за капак Калъфи за волан Тасове и стикери Компресори за гуми

Инструменти

RAIDER Инструменти TOPTUL Специализирани инструменти за ангренажи Компресори GIS Хидравлични преси Станции за пълнене на климатици Машини за гуми Аспирация Магнити и огледала Хидравлични крикове тип крокодил Хидравлични крикове тип бутилка Хидравлични крикове Кранове и стойки Подемници Ключове Рибета Нитачки Удължения, рамена, дръжки Телени четки Инструменти за алтернатори Секачи Пневматични Инструменти Накрайници дълги BIT Инструменти FORCE Куфари за инструменти Накрайници къси BIT Нипели и куплунги Гедорета Адаптери, държачи, кардани Поялници, стойки, консумативи Вложки ударни Вложки 3/8 Свредла, дискове и пили Клещи Динамометрични ключове Вложки 1 Скоби Електрически инструменти Тресчотки Измервателни уреди Инструменти JONNESWAY Шестограми и Г-образни ключове Крикове Ножове Ключове за свещи Аксесоари за дремели Вложки 1/2 Метчици и плашки Вложки 1/4 Универсални комплекти с инструменти Ключове за маслен филтър Чукове и щанги Пистолети за боядисване Отвертки Вложки 3/4 Инструменти за спирачна система Специализирани инструменти Тръборези Ключове за гуми