Профил
  1. Авточасти»
  2. Впечатляващата Mercedes C класа е с достатъчно балансирано представяне

Впечатляващата Mercedes C класа е с достатъчно балансирано представяне

Когато немската компания Mercedes се обедини с AMG през 2005 г., едва ли повечето автомобилни фенове са очаквали, че в резултат ще бъдат лансирани 38 „рожби” на конгломерата. Повечето потребители, може би знаят, че това обединение не мина плавно, като то се случи след дълги съдебни спорове.

Повечето модели, които носят емблемата на Mercedes AMG са предвидени за продажба, най-вече на Стария континент. Вариантът Mercedes-Benz C450 AMG е „средното поколение” от превозните средства на немската марка. Моделът е седан и е предназначен, да запълни лисващото звено в желанията на клиентите. Той се ситуира някъде между колите, предназначени за по-консервативните потребители, както и за феновете, които боготворят модела Mercedes-AMG C63.

За разлика от предишни варианти, този модел е оборудван с 6-цилиндров двигател, който е двоен турбо вариант, характеризиращ се с директното си впръскване. Неговият капацитет е определен на 3.0 литра, а мощността му е от порядъка на 362 к.с. Вариантът е в състояние да достигне скоростта от 0-100 км./ч., за превъзходното време от 4.5 секунди, което го прави малко по-бавен от изключителния автомобил Mercedes-AMG C63.

Колата трябва да се справя с ожесточената конкуренция на такива варианти, като Audi S4, BMW 340i, Cadillac ATS и Jaguar XE S. Системата на задвижване, притежавана от Mercedes-Benz C450 AMG е 4х4, което предполага и превъзходно представяне от страна на модела. Като цяло, версията Mercedes-Benz C450 AMG е достатъчно добре балансирана.

Амортисьорите на колата са с 3 степени, като те са привнесени от модела С63. Те предоставят контрол върху движението на автомобила, като неговата езда се променя от „твърда” към „супер твърда”. Стойностите на въртящия момент са фиксирани, в разпределението си към задните и предните колела. Съотношението, което е създадено от немските специалисти е 33 към 67 процента, като най-голяма енергия е предоставена на задната част на модела.

Главни категории

Акумулатори Автомобилни стелки Авто тунинг Автоантени Автоаларми Авто пепелници Автоаптечки Автомобилни крушки Аербеци Авто озвучаване Барчета Багажници Ветробрани Водачи за прозорци-стъкла Въздуховоди Вериги за сняг Въжета и колани за теглене Газови уредби Диодни светлини Добавки Емблеми и стикери Зарядни за акумулатори Инструменти Калъфи за волани Ключодържатели Компресори и помпи за гуми Меки връзки и лещи за ауспуси Двигателни масла Двигателни масла - вискозитет Автомобилни масла Течности Мрежи и колани за багаж Поставки за чаши телефони Работни лампи Спирачни тръбички и преходи Стопове универсални Секретни болтове Спортни волани и фланци Спортни гърнета Спортни филтри и накрайници Автокозметика и почистващи препарати Спирачна течност Тапи за блок Тасове и стикери Тромби и клаксони Туби за гориво Технически спрейове и греси Универсални силиконови маншиони Уреди за табло Топки скоростен лост Халогени Щипки за кори Тегличи за коли Общи условия

Блог

Автоаксесоари

Автоаларми Спортни филтри и накрайници Автоантени Автоаптечки,триъгълници и жилетки Ветробрани Heko Въжета и колани за теглене Авто пепелници Автомобилни багажници Автомобилни камери-видео рекордери Автомобилни щори и сенници Автотапицерии и калъфи за седалки Аксесоари за тегличи и ремaркета Ароматизатори за автомобили Барчета Батерии Вентилатори и печки Вериги за сняг Детски седалки и столчета Дневни светлини, модули за фарове Ел.уреди за автомобил Емблеми и стикери за коли Зарядни за телефони и инвертори Зимни продукти Карбоново фолио за фарове, стъкла и корпуси на коли Ключодържатели Крачни и ръчни помпи Лебедки Мрежи и колани за багажник (багаж) Огледала за обратно виждане Органайзери Парктроници, камери Подложки за пружини Покривала за автомобили Поставки за чаши и телефони Продукти MOJE AUTO Работни лампи Разклонители за запалка и уреди Резонатори Секретни болтове Списания Спортни волани, фланци Спортни гърнета Спортни педали и декорации Стойки за регистрационни номера Стъргалки за сняг и лед Топки и маншони за скоростен лост Трансмитери Тромби, клаксони Туби за гориво Уреди за табло Халогени Хендсфрита Шплентове за капак Калъфи за волан Тасове и стикери Компресори за гуми

Инструменти

RAIDER Инструменти TOPTUL Специализирани инструменти за ангренажи Компресори GIS Хидравлични преси Станции за пълнене на климатици Машини за гуми Аспирация Магнити и огледала Хидравлични крикове тип крокодил Хидравлични крикове тип бутилка Хидравлични крикове Кранове и стойки Подемници Ключове Рибета Нитачки Удължения, рамена, дръжки Телени четки Инструменти за алтернатори Секачи Пневматични Инструменти Накрайници дълги BIT Инструменти FORCE Куфари за инструменти Накрайници къси BIT Нипели и куплунги Гедорета Адаптери, държачи, кардани Поялници, стойки, консумативи Вложки ударни Вложки 3/8 Свредла, дискове и пили Клещи Динамометрични ключове Вложки 1 Скоби Електрически инструменти Тресчотки Измервателни уреди Инструменти JONNESWAY Шестограми и Г-образни ключове Крикове Ножове Ключове за свещи Аксесоари за дремели Вложки 1/2 Метчици и плашки Вложки 1/4 Универсални комплекти с инструменти Ключове за маслен филтър Чукове и щанги Пистолети за боядисване Отвертки Вложки 3/4 Инструменти за спирачна система Специализирани инструменти Тръборези Ключове за гуми