Профил
  1. Авточасти»
  2. Версията Mercedes CLK класа – класика в жанра

Версията Mercedes CLK класа – класика в жанра

Развитието на автомобилите Mercedes може да се свърже, с доста интересен антропометричен факт. Поколенията на човешките същества непрекъснато отбелязват „израстване”, най-вече по отношение на височината си. С изминаването на вековете, хората стават по-високи, в сравнение с техните предшественици. Това може да се отнесе и към превозните средства на Mercedes, които са отличен пример за развитието на автомобилната промишленост.

Потребителите вече не се впечатляват от по-малките коли, а това е доста добре разбрано от специалистите в немската компания. Оказва се, че купетата на Mercedes, които се характеризират със своите 2 врати, ще останат в историята на фирмата-производител. Автомобилите, носещи марката на немския концерн, „израстват” с всеки изминал модел.

Един от най-добрите примери, именно в това отношение е серията Mercedes CLK. Нейните автомобили са претърпявали редица промени, които са били свързани, изключително с височината на техния покрив. Така например, съответните размери са били увеличавани, в продължение на години, за да добавят няколко сантиметра към своите параметри.

Един от типичните примери за това развитие е моделът Mercedes CLK320, който е с променени размери, в сравнение с неговите предшественици. Така, той предоставя значителни нива на практичност, които са неочаквани, поне за голяма част от потребителите. Неговият задвижващ двигател е 6-цилиндров, като моделът е в състояние, да достигне скоростта от 0-100 км./ч., за близо 6 секунди.

Моделът е съоръжен с мощността на 215 к.с., както и със сила на въртящия момент от близо 310 Нм. Показателите на колата са подобрени, в сравнение с предходната версия. Тези характеристики добавят повече „екстремност” във варианта, доближавайки го по способности, до впечатляващия модел на кабриолета CLK.

Друг характерен модел от серията Mercedes CLK е вариантът 500, който се представя, повече от задоволително на пътя. Това, особено добре си проличава, когато съответната кола трябва да предприеме изпреварване на бързите магистрали. Отличните характеристики, на моделите от серията Mercedes CLK, ги превръщат в световни лидери, по отношение на реализираните продажби, в съответния клас на превозните средства.

Главни категории

Акумулатори Автомобилни стелки Авто тунинг Автоантени Автоаларми Авто пепелници Автоаптечки Автомобилни крушки Аербеци Авто озвучаване Барчета Багажници Ветробрани Водачи за прозорци-стъкла Въздуховоди Вериги за сняг Въжета и колани за теглене Газови уредби Диодни светлини Добавки Емблеми и стикери Зарядни за акумулатори Инструменти Калъфи за волани Ключодържатели Компресори и помпи за гуми Меки връзки и лещи за ауспуси Двигателни масла Двигателни масла - вискозитет Автомобилни масла Течности Мрежи и колани за багаж Поставки за чаши телефони Работни лампи Спирачни тръбички и преходи Стопове универсални Секретни болтове Спортни волани и фланци Спортни гърнета Спортни филтри и накрайници Автокозметика и почистващи препарати Спирачна течност Тапи за блок Тасове и стикери Тромби и клаксони Туби за гориво Технически спрейове и греси Универсални силиконови маншиони Уреди за табло Топки скоростен лост Халогени Щипки за кори Тегличи за коли Общи условия

Блог

Автоаксесоари

Автоаларми Спортни филтри и накрайници Автоантени Автоаптечки,триъгълници и жилетки Ветробрани Heko Въжета и колани за теглене Авто пепелници Автомобилни багажници Автомобилни камери-видео рекордери Автомобилни щори и сенници Автотапицерии и калъфи за седалки Аксесоари за тегличи и ремaркета Ароматизатори за автомобили Барчета Батерии Вентилатори и печки Вериги за сняг Детски седалки и столчета Дневни светлини, модули за фарове Ел.уреди за автомобил Емблеми и стикери за коли Зарядни за телефони и инвертори Зимни продукти Карбоново фолио за фарове, стъкла и корпуси на коли Ключодържатели Крачни и ръчни помпи Лебедки Мрежи и колани за багажник (багаж) Огледала за обратно виждане Органайзери Парктроници, камери Подложки за пружини Покривала за автомобили Поставки за чаши и телефони Продукти MOJE AUTO Работни лампи Разклонители за запалка и уреди Резонатори Секретни болтове Списания Спортни волани, фланци Спортни гърнета Спортни педали и декорации Стойки за регистрационни номера Стъргалки за сняг и лед Топки и маншони за скоростен лост Трансмитери Тромби, клаксони Туби за гориво Уреди за табло Халогени Хендсфрита Шплентове за капак Калъфи за волан Тасове и стикери Компресори за гуми

Инструменти

RAIDER Инструменти TOPTUL Специализирани инструменти за ангренажи Компресори GIS Хидравлични преси Станции за пълнене на климатици Машини за гуми Аспирация Магнити и огледала Хидравлични крикове тип крокодил Хидравлични крикове тип бутилка Хидравлични крикове Кранове и стойки Подемници Ключове Рибета Нитачки Удължения, рамена, дръжки Телени четки Инструменти за алтернатори Секачи Пневматични Инструменти Накрайници дълги BIT Инструменти FORCE Куфари за инструменти Накрайници къси BIT Нипели и куплунги Гедорета Адаптери, държачи, кардани Поялници, стойки, консумативи Вложки ударни Вложки 3/8 Свредла, дискове и пили Клещи Динамометрични ключове Вложки 1 Скоби Електрически инструменти Тресчотки Измервателни уреди Инструменти JONNESWAY Шестограми и Г-образни ключове Крикове Ножове Ключове за свещи Аксесоари за дремели Вложки 1/2 Метчици и плашки Вложки 1/4 Универсални комплекти с инструменти Ключове за маслен филтър Чукове и щанги Пистолети за боядисване Отвертки Вложки 3/4 Инструменти за спирачна система Специализирани инструменти Тръборези Ключове за гуми