Профил
  1. Авточасти»
  2. Серията Mercedes E класа е предназначена за всички ценители

Серията Mercedes E класа е предназначена за всички ценители

Всяка автомобилна компания си има свое „любимо дете”. За BMW това е 3-тата серия, а за Honda това са версиите Accord. Що се отнася до Mercedes, безспорен нени фаворит е Е-класата на немската компания. Автомобилите, от тази версия, се причисляват към средния клас на по-луксозните превозни средства. Серията отбелязва значителен търговски успех и популярност, като базираната в Щутгарт фирма-производител представи и своето 9-то поколение на Е версията. Но това, далеч не е всичко, след като беше обявена и появата на 10-та разновидност.

За разлика от повечето свои „родственици”, Е-серията на немската компания се оказва, доста „по-консервативна”. Едва в последните си издания, тя ще получи нов дизайн, който е определян от специалистите, като отличителна черта на новите превозни средства, лансирани от фирмата-производител.

Подобно на много от моделите на Mercedes, Е-серията е „пораснала”, както по отношение на своите характеристики, така и във връзка с нейните актуални размери. Да, новите варианти на серията са доста по-внушителни, в сравнение с техните предшественици. Така например, новият вариант е с близо 7 сантиметра по-дълъг и около 4 сантиметра по-широк. Едва ли има автомобилен фен, който да не очаква и по-високи нива на практичност от променените размери. Това действително е така.

Що се отнася до версията на Е-класата, която трябва да се появи в близко бъдеще, компанията все още не е предоставила конкретна информация за нейното оборудване. Все пак, повечето потребители очакват значителни подобрения и „глезотии”, които са неотменима част от очарованието и лукса, рамкирани в името Mercedes.

Задвижването на модела от 2017 г. е съсредоточено в задните му колела, а двигателят е двоен, турбо дизелов вариант. Максималната мощност на задвижващия мотор е 195 к.с., докато стойностите на въртящия момент са определени, в рамките на 369 Нм. Според официалната информация, предоставена от фирмата-производител, горивният разход на новата кола от серията Е ще достига близо 5.60 л./100 км.

Главни категории

Акумулатори Автомобилни стелки Авто тунинг Автоантени Автоаларми Авто пепелници Автоаптечки Автомобилни крушки Аербеци Авто озвучаване Барчета Багажници Ветробрани Водачи за прозорци-стъкла Въздуховоди Вериги за сняг Въжета и колани за теглене Газови уредби Диодни светлини Добавки Емблеми и стикери Зарядни за акумулатори Инструменти Калъфи за волани Ключодържатели Компресори и помпи за гуми Меки връзки и лещи за ауспуси Двигателни масла Двигателни масла - вискозитет Автомобилни масла Течности Мрежи и колани за багаж Поставки за чаши телефони Работни лампи Спирачни тръбички и преходи Стопове универсални Секретни болтове Спортни волани и фланци Спортни гърнета Спортни филтри и накрайници Автокозметика и почистващи препарати Спирачна течност Тапи за блок Тасове и стикери Тромби и клаксони Туби за гориво Технически спрейове и греси Универсални силиконови маншиони Уреди за табло Топки скоростен лост Халогени Щипки за кори Тегличи за коли Общи условия

Блог

Автоаксесоари

Автоаларми Спортни филтри и накрайници Автоантени Автоаптечки,триъгълници и жилетки Ветробрани Heko Въжета и колани за теглене Авто пепелници Автомобилни багажници Автомобилни камери-видео рекордери Автомобилни щори и сенници Автотапицерии и калъфи за седалки Аксесоари за тегличи и ремaркета Ароматизатори за автомобили Барчета Батерии Вентилатори и печки Вериги за сняг Детски седалки и столчета Дневни светлини, модули за фарове Ел.уреди за автомобил Емблеми и стикери за коли Зарядни за телефони и инвертори Зимни продукти Карбоново фолио за фарове, стъкла и корпуси на коли Ключодържатели Крачни и ръчни помпи Лебедки Мрежи и колани за багажник (багаж) Огледала за обратно виждане Органайзери Парктроници, камери Подложки за пружини Покривала за автомобили Поставки за чаши и телефони Продукти MOJE AUTO Работни лампи Разклонители за запалка и уреди Резонатори Секретни болтове Списания Спортни волани, фланци Спортни гърнета Спортни педали и декорации Стойки за регистрационни номера Стъргалки за сняг и лед Топки и маншони за скоростен лост Трансмитери Тромби, клаксони Туби за гориво Уреди за табло Халогени Хендсфрита Шплентове за капак Калъфи за волан Тасове и стикери Компресори за гуми

Инструменти

RAIDER Инструменти TOPTUL Специализирани инструменти за ангренажи Компресори GIS Хидравлични преси Станции за пълнене на климатици Машини за гуми Аспирация Магнити и огледала Хидравлични крикове тип крокодил Хидравлични крикове тип бутилка Хидравлични крикове Кранове и стойки Подемници Ключове Рибета Нитачки Удължения, рамена, дръжки Телени четки Инструменти за алтернатори Секачи Пневматични Инструменти Накрайници дълги BIT Инструменти FORCE Куфари за инструменти Накрайници къси BIT Нипели и куплунги Гедорета Адаптери, държачи, кардани Поялници, стойки, консумативи Вложки ударни Вложки 3/8 Свредла, дискове и пили Клещи Динамометрични ключове Вложки 1 Скоби Електрически инструменти Тресчотки Измервателни уреди Инструменти JONNESWAY Шестограми и Г-образни ключове Крикове Ножове Ключове за свещи Аксесоари за дремели Вложки 1/2 Метчици и плашки Вложки 1/4 Универсални комплекти с инструменти Ключове за маслен филтър Чукове и щанги Пистолети за боядисване Отвертки Вложки 3/4 Инструменти за спирачна система Специализирани инструменти Тръборези Ключове за гуми