Профил
  1. Авточасти»
  2. Най-старата версия на Mercedes – G серия е променена

Най-старата версия на Mercedes – G серия е променена

Според разбиранията на повечето автомобилни фенове, 36-годишната история на серията Mercedes Gе повече от достатъчна и символ на традиции. Дори някои биха казали, че подобна възраст е доста „опасна”, за което и да е превозно средство. Но, това не се отнася за серията Mercedes G, в нито един аспект. Моделите на тази версия, буквално се „разграбват” от автомобилните потребители.

Предполага се, че немската компания ще преустанови производството на серията, поне такива са очакванията. Но, действителността може да се окаже доста по-различна, от предварителните настроения. Според ръководителите, в немската фирма-производител, компанията ще разработи модел, който ще бъде коренно променена версия на G-класата. Все пак, очаква се Mercedes G-класа да остане в каталога на корпорацията.

Актуалната версия на Mercedes G се задвижва от 4.0-литровия, 8-цилиндров двигател, който е наличен и при суперколата AMG GT. Неговата мощност е определена на 416 к.с., като тя се осъществява, при съответните стойности на въртящия момент от 610 Нм. Това са доста по-добри показатели, в сравнение с предишната версия, която се характеризираше с мощност от 382 к.с. и силата на 530 Нм.

Моделът Mercedes-Benz G550, който е и актуалната версия на серията, може да достигне скоростта от 0-100 км./ч., за превъзходното време от 5.9 секунди. А, това е престижно постижение за автомобил, който притежава система на задвижване 4х4.

Определено, други модели се характеризират с повече комфорт, по-добро управление, както и по качествени технологични решения. Такива са, например Audi Q7, Toyota Land Cruiser, Cadillac Escalade и Range Rover. Но, феновете на немската марка и по-специално на Mercedes G, не се интересуват от конкуренцията на автомобилния пазар. И, това е резултат от магията, която носи машината на Mercedes, привличаща погледите, в продължение на повече от 36 години. Този SUV модел, съществува по различен и неповторим начин, както от своите актуални конкуренти, така и от тенденциите, които доминират на автомобилния пазар.

 

Главни категории

Акумулатори Автомобилни стелки Авто тунинг Автоантени Автоаларми Авто пепелници Автоаптечки Автомобилни крушки Аербеци Авто озвучаване Барчета Багажници Ветробрани Водачи за прозорци-стъкла Въздуховоди Вериги за сняг Въжета и колани за теглене Газови уредби Диодни светлини Добавки Емблеми и стикери Зарядни за акумулатори Инструменти Калъфи за волани Ключодържатели Компресори и помпи за гуми Меки връзки и лещи за ауспуси Двигателни масла Двигателни масла - вискозитет Автомобилни масла Течности Мрежи и колани за багаж Поставки за чаши телефони Работни лампи Спирачни тръбички и преходи Стопове универсални Секретни болтове Спортни волани и фланци Спортни гърнета Спортни филтри и накрайници Автокозметика и почистващи препарати Спирачна течност Тапи за блок Тасове и стикери Тромби и клаксони Туби за гориво Технически спрейове и греси Универсални силиконови маншиони Уреди за табло Топки скоростен лост Халогени Щипки за кори Тегличи за коли Общи условия

Блог

Автоаксесоари

Автоаларми Спортни филтри и накрайници Автоантени Автоаптечки,триъгълници и жилетки Ветробрани Heko Въжета и колани за теглене Авто пепелници Автомобилни багажници Автомобилни камери-видео рекордери Автомобилни щори и сенници Автотапицерии и калъфи за седалки Аксесоари за тегличи и ремaркета Ароматизатори за автомобили Барчета Батерии Вентилатори и печки Вериги за сняг Детски седалки и столчета Дневни светлини, модули за фарове Ел.уреди за автомобил Емблеми и стикери за коли Зарядни за телефони и инвертори Зимни продукти Карбоново фолио за фарове, стъкла и корпуси на коли Ключодържатели Крачни и ръчни помпи Лебедки Мрежи и колани за багажник (багаж) Огледала за обратно виждане Органайзери Парктроници, камери Подложки за пружини Покривала за автомобили Поставки за чаши и телефони Продукти MOJE AUTO Работни лампи Разклонители за запалка и уреди Резонатори Секретни болтове Списания Спортни волани, фланци Спортни гърнета Спортни педали и декорации Стойки за регистрационни номера Стъргалки за сняг и лед Топки и маншони за скоростен лост Трансмитери Тромби, клаксони Туби за гориво Уреди за табло Халогени Хендсфрита Шплентове за капак Калъфи за волан Тасове и стикери Компресори за гуми

Инструменти

RAIDER Инструменти TOPTUL Специализирани инструменти за ангренажи Компресори GIS Хидравлични преси Станции за пълнене на климатици Машини за гуми Аспирация Магнити и огледала Хидравлични крикове тип крокодил Хидравлични крикове тип бутилка Хидравлични крикове Кранове и стойки Подемници Ключове Рибета Нитачки Удължения, рамена, дръжки Телени четки Инструменти за алтернатори Секачи Пневматични Инструменти Накрайници дълги BIT Инструменти FORCE Куфари за инструменти Накрайници къси BIT Нипели и куплунги Гедорета Адаптери, държачи, кардани Поялници, стойки, консумативи Вложки ударни Вложки 3/8 Свредла, дискове и пили Клещи Динамометрични ключове Вложки 1 Скоби Електрически инструменти Тресчотки Измервателни уреди Инструменти JONNESWAY Шестограми и Г-образни ключове Крикове Ножове Ключове за свещи Аксесоари за дремели Вложки 1/2 Метчици и плашки Вложки 1/4 Универсални комплекти с инструменти Ключове за маслен филтър Чукове и щанги Пистолети за боядисване Отвертки Вложки 3/4 Инструменти за спирачна система Специализирани инструменти Тръборези Ключове за гуми