Профил
  1. Авточасти»
  2. Серията Mercedes R класа – нетипична в привлекателността си

Серията Mercedes R класа – нетипична в привлекателността си

Немската компания Mercedes предлагаше преди няколко години версията Mercedes R. Тя се стори доста нетипична, поне на голяма част от потребителите. Все още, специалистите се затрудняват, как точно да определят този вариант. Той се доближава, както до SUV моделите, така и до кросоувър колите. Не са малко и тези, които „виждат” в серията достатъчно основания, за да я сметнат, за по-голям комби-вариант.

Все пак, колите от Mercedes Rкласа, са автомобили, предназначени за превозването на задоволително голям брой пътници. Вместимостта на вариантите Mercedes R е отлична, като в купетата могат да се разположат до 7 пасажери. Всъщност, стандартната вместимост на автомобилите позволява превозването на 6-ма пътници, като съществува възможност за оборудването на купето и с допълнително място, за още един пасажер.

Версията Mercedes R не притежаваше търговските успехи, с които се характеризираха останалите варианти на немската компания. Моделите от тази серия се отличават с двете си разновидности, по отношение на тяхното задвижване. Едната е задвижвана от бензин, а втората – от дизелово гориво. И двете разновидности на серията се характеризират със своята система на задвижване, която е 4х4. Тя е достатъчно добре позната, поне на повечето потребители и под името 4MATIC. Представянето на автомобилите се гарантира и от наличието на 7-степенната, автоматична скоростна кутия.

Определено, потребителите не трябва да очакват, каквато и да е „екстремност” от тази серия автомобили. Кормуването на версията се характеризира със своята прекомерна „лекота”. А това допринася, за известната несигурност на колите, когато трябва да се предприемат завои или по-високоскоростни маневри. За потребителите, желаещи повече сигурност, особено при по-дълги пътувания, дизеловата версия е отлична опция.

От друга страна, автомобилите Mercedes R, задвижвани от бензин, се отличават със значително по-ниското си тегло, в сравнение с дизеловите версии. Въпреки прекратяването, преди няколко години, на продажбите на серията Mercedes R, в близко бъдеще се очаква нейното възраждане. За целта, немската компания е предвидила да „изнесе” своето производство на версията в Северна Америка.

Главни категории

Акумулатори Автомобилни стелки Авто тунинг Автоантени Автоаларми Авто пепелници Автоаптечки Автомобилни крушки Аербеци Авто озвучаване Барчета Багажници Ветробрани Водачи за прозорци-стъкла Въздуховоди Вериги за сняг Въжета и колани за теглене Газови уредби Диодни светлини Добавки Емблеми и стикери Зарядни за акумулатори Инструменти Калъфи за волани Ключодържатели Компресори и помпи за гуми Меки връзки и лещи за ауспуси Двигателни масла Двигателни масла - вискозитет Автомобилни масла Течности Мрежи и колани за багаж Поставки за чаши телефони Работни лампи Спирачни тръбички и преходи Стопове универсални Секретни болтове Спортни волани и фланци Спортни гърнета Спортни филтри и накрайници Автокозметика и почистващи препарати Спирачна течност Тапи за блок Тасове и стикери Тромби и клаксони Туби за гориво Технически спрейове и греси Универсални силиконови маншиони Уреди за табло Топки скоростен лост Халогени Щипки за кори Тегличи за коли Общи условия

Блог

Автоаксесоари

Автоаларми Спортни филтри и накрайници Автоантени Автоаптечки,триъгълници и жилетки Ветробрани Heko Въжета и колани за теглене Авто пепелници Автомобилни багажници Автомобилни камери-видео рекордери Автомобилни щори и сенници Автотапицерии и калъфи за седалки Аксесоари за тегличи и ремaркета Ароматизатори за автомобили Барчета Батерии Вентилатори и печки Вериги за сняг Детски седалки и столчета Дневни светлини, модули за фарове Ел.уреди за автомобил Емблеми и стикери за коли Зарядни за телефони и инвертори Зимни продукти Карбоново фолио за фарове, стъкла и корпуси на коли Ключодържатели Крачни и ръчни помпи Лебедки Мрежи и колани за багажник (багаж) Огледала за обратно виждане Органайзери Парктроници, камери Подложки за пружини Покривала за автомобили Поставки за чаши и телефони Продукти MOJE AUTO Работни лампи Разклонители за запалка и уреди Резонатори Секретни болтове Списания Спортни волани, фланци Спортни гърнета Спортни педали и декорации Стойки за регистрационни номера Стъргалки за сняг и лед Топки и маншони за скоростен лост Трансмитери Тромби, клаксони Туби за гориво Уреди за табло Халогени Хендсфрита Шплентове за капак Калъфи за волан Тасове и стикери Компресори за гуми

Инструменти

RAIDER Инструменти TOPTUL Специализирани инструменти за ангренажи Компресори GIS Хидравлични преси Станции за пълнене на климатици Машини за гуми Аспирация Магнити и огледала Хидравлични крикове тип крокодил Хидравлични крикове тип бутилка Хидравлични крикове Кранове и стойки Подемници Ключове Рибета Нитачки Удължения, рамена, дръжки Телени четки Инструменти за алтернатори Секачи Пневматични Инструменти Накрайници дълги BIT Инструменти FORCE Куфари за инструменти Накрайници къси BIT Нипели и куплунги Гедорета Адаптери, държачи, кардани Поялници, стойки, консумативи Вложки ударни Вложки 3/8 Свредла, дискове и пили Клещи Динамометрични ключове Вложки 1 Скоби Електрически инструменти Тресчотки Измервателни уреди Инструменти JONNESWAY Шестограми и Г-образни ключове Крикове Ножове Ключове за свещи Аксесоари за дремели Вложки 1/2 Метчици и плашки Вложки 1/4 Универсални комплекти с инструменти Ключове за маслен филтър Чукове и щанги Пистолети за боядисване Отвертки Вложки 3/4 Инструменти за спирачна система Специализирани инструменти Тръборези Ключове за гуми