Събота, 05 Март 2016 21:43

Нови възможности пред автомобилите на отличната Mercedes R класа

Някои автомобилни фенове ще бъдат изненадани, когато научат, че серията Mercedes R все още се предлага на световните пазари. Немската компания е насочила предлагането на съответните коли, почти изцяло в азиатските страни. Едни, от най-ревностните „последователи” и почитатели на серията, се оказват потребителите в Китай и Индия. Въпреки, че преди известно време фирмата-производител преустанови предлагането на версията Mercedes R в Северна Америка и Европа, сега тези автомобили са пред нова възможност.

Серията започва своя „поход” на световните автомобилни пазари през 2005 г., като не успява да се наложи и „убеди” Западния свят в своите преимущества. През 2011 г., само на американския автомобилен пазар, серията Mercedes R регистрира продажбите от около 2000 екземпляра. Това наложи преосмислянето на нейното предлагане, в страните от Северна Америка. Така се стигна, до спирането на версията от търговия през 2013 г., с изключение на китайския пазар.

Проблемът на немската фирма-производител е свързан с необходимостта от нови „територии”. Това предполага използването на вече изградени фабрики, като тази в Индиана, САЩ. Европейската компания е предвидила производството на своята Mercedes R серия, именно там. Но, по-интересното в случая е, историята, която стои зад фабриката. Тя е „родното място” на голяма част от автомобилите, известни на феновете по света и като Hummer.

Това е доста находчив ход от страна на компанията Mercedes, след като тя ще използва американското техническо оборудване. Всъщност, това е далеч по-добра идея, отколкото да се премести цялото, необходимо за производството на серията Mercedes R съоръжение, в някоя китайска фабрика. матраци .hd

Производството, на серията на американска земя, ще започне, в съвсем скоро време. Предполага се, че фабриката ще доставя, близо 10000 броя автомобили годишно. Според първоначалните данни, които не са потвърдени окончателно, автомобилите Mercedes R, предстоящи да се произведат в Америка, ще бъдат от разновидността с по-голямо междуосие. Но, едно нещо е сигурно – няма да се създава модела R63 AMG.

Last modified on Неделя, 22 Януари 2017 18:42

Автоаксесоари

Инструменти

Други