Моделът Nissan Cabstar е камион, който се предлага, като едноместен и двуместен вариант, самосвал, както и ван, който се характеризира с три различни пропорции на междуосието си, тегло, а и опции за двигатели. Неговите предимства са свързани със способността му да приема различни товари, както и изключително качествената му направа.

Вариантът Nissan Cabstar е един от трите модела на предно управляеми и компактни камиони, които се предлагат на автомобилния пазар. Подобни превозни средства се характеризират с положението на кабината, която се намира над двигателя, а не зад него, както при неговият „родственик” –ван-версията, чиято тежест е определена на 3.5 тона. Дизайнът на камиона предполага изключителна практичност и ефективност, което се дължи на многофункционалното шаси, което притежава модела Nissan Cabstar. Така вместимостта на колата, както и нейните възможности за приемане на различен товар, я определят, като значително по-ефикасна и функционална, в сравнение с традиционния ван.

Моделът се предлага в три варианта, съобразно размерите на неговото междуосие, включително и като 3-местен вариант, както и 6-местна версия. Максималното тегло на камиона е определено на 3400 кг., 3500 кг. или 4500 кг. А вместимостта, която го отличава от останалите и подобни превозни средства, може да достигне до 2700 кг. Всички модели Nissan Cabstar са задвижвани от двигатели, които покриват нормите за екологичност и икономичност, наречени Euro 5. Това е тяхното предимство, ако ги сравняваме с предишните версии, създадени от японската компания. Техните мотори се характеризират с показатели, достатъчни да покрият нормативите на Euro 4. Двигателите на модела се делят на два основни вида, съобразно техния капацитет. Първата версия на задвижващия мотор е 2.5-литров, 4-цилиндров, чиято мощност е 121 к.с. или 136 к.с. Вторият вариант на двигател е с капацитет от 3.0 литра, който се отличава със завидната сила на 150-те к.с. Освен това, моделите се предлагат с различни скоростни кутии, които могат да бъдат 5-степенни, механични версии, както и 6-степенни, механични трансмисии.  

Published in Новини

Автоаксесоари

Инструменти

Други